Göteborg!

Åh, jag ska till göteborg i helgen! Jag ska se sweet ride! :D. Och om Adde och Noah är riiiiktigt snälla, delar dom på en biljett till crashdiet på lördag till mej (a). Kanske inte mina favvoriter, men jag kanske gillar dom bättre när jag ser dom eller nåt haha. Om Rulle svarar på mina sms, kanske jag ska träffa henne där med! Åååh, Gud vad jag ÄLSKAR göteborg! Jag ska fasen flytta dit! Och.. nu är jag påväg med ett nytt band. Emma ska spela trummor, Emil bas och jag sjunger och spelar gitarr sålänge. Vi har ungefär samma musikstil, och jag tror vi vill spela typ samma musik. Hoppas de blir bra asså! Om de blir bra, ska vi spela in och allt sånt. De hade vatt riktigt gött! :D. Och imorron (onsdag) har min lärare fixat att jag ska spela in bad reputation med Joan Jett. Asså inte med henne, de hade vatt en dröm kan jag säga! Men jag ska nog lägga ut de på youtube, och på bloggen och allt. Vi får se.. Mitt liv är pretty awesome right now! :D

- Slasha.


Om nån undrar var jag har varit..

Nu tänkte jag berätta lite för er vad som har hänt med mitt liv den senaste tiden. Om ni vill veta, annars behöver ni inte alls läsa ;).

Jo.. i onsdags var jag helt galen. Jag va arg, klagade på allt och va arg på alla. Och de är tack vare mina "vänner" som har svikit mej så otroligt mycket. Jag tog såklart ut de på mina föräldrar, och vi började bråka som fan. Så jag sprang till slut upp på mitt rum, tog en kniv och började skära mej. Och nej, alla dumma jävlar som tror att man är emo för man skär sig har heeeeelt fel.. Jag mådde skitdåligt, de va just därför jag gjorde de. Sen kom min mamma upp, och började snacka med mej, och då blev allt bra igen. Men sen hitta hon kniven och frågade vad jag hade gjort. Och jag sa då såklart att jag hade skärt mej. Inte bästa sättet att få reda på de men.. Då förstod hon hur dåligt jag mådde. Speciellt av att bo i denna stan, denna stan får mej bara att vilja ligga hemma och aldrig mer vakna. Alla ovänner och allt. De är inte alls kul. Då ringde mamma till nån psyk grej. Men jag fick åka till Hässleholm nästa dag till BUP. Hon jag snackade med va väldigt vädligt trevlig. Och nu ska jag göra en ADHD-undersökning. För mina antidepp piller hjälper inte på mej, även fast jag tar de starkt.

Gör inte om samma misstag som mej. Och om du håller på att skära dej, sök hjälp, prata med nån, vad som helst.

Du kan inte må bättre, du kan inte bli bättre om du inte ens vill och försöker själv.

- Slasha.

Sweet Rïde

Hmm... hej. Jag sitter hos Emma, och har de skoj :D.

lyssna på:
www.reverbnation.com/SweetRideSWE
Min underbara kille Noah spelar trummor, och min bästavän Adde spelar gitarr. Dom är jävligt grymma och allt, jag lovar. Verkligen värt att lyssna på.

Emil är sjuk.

Emil är helt sjuk i huvet.
Han har piercat sig själv i läppen med en sån säkerhetsnål eller vad de heter. Jag fattar inte hur han vågar. Tyvärr så är jag för feg för de. Här ska ni få en bild:



SUM 41. ♥..


Sum 41 va helt fantastiskt! De va verkligen underbart! Deras musik, deras uppträdande. Ja allt! De va helt jävla perfekt asså.


Kär.

Har ni nånsin känt den känslan när ni är kära, och ni gör ALLT för att träffa personen?
Well.. den känslan har jag nu.
Jag har fått en underbar kille, han heter Noah. Han bor i göteborg, nårra timmar ifrån mej tyvärr.
Jag hoppas att han kan komma i helgen. De är inte säkert att han får. Men jag hoppas verkligen på det bästa.

Ni får ha de så bra, alla.

RSS 2.0